AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde olmak

Kahve falında at üstünde olmak

Kahve falında at üstünde olmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında at üstünde olmak gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Kahve falında başkasını at üstünde görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini at üstünde görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde gezmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalettir.

Kahve falında at üstünde olmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstünde koşmak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde uçmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir