AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde olduğunu görmek

Kahve falında atın üstünde olduğunu görmek

Kahve falında atın üstünde olduğunu görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında atın üstünde olduğunu gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek rahatının ve gelirinin artacağına, çok büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında atın üstünde gezmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini at üstünde görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında atın üstünden düşmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında at üstünde olmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Kahve falında at üstünde melek görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir