AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu at üstünde görmek

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, dertlerin günden güne artacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize inanılır.

Kahve falında oğlunu at üstünde gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet eder.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ok attığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstünde kendini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde at görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında at üstünde erkek görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini atın üstünde görmek sürekli yerinde sayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstünde koşmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir