AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesle vedalaşmak

Kahve falında herkesle vedalaşmak

Kahve falında herkesle vedalaşmak sevdiklerine kavuşacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında herkesle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında herkesle vedalaşmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle vedalaşmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında insanlarla vedalaşmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlamak vedalaşmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında komşularla vedalaşmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında anneye veda etmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında askerle vedalaşmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir