AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek

Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek

Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işarettir.

Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, rızkının sonsuz olacağına delalettir.

Kahve falında tatlı yedirmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tatlı yediğini görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine tatlı yedirmek çok kötü günler geçireceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek fakirlikten kurtulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir