AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, üzüleceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı incir yemek hasta ise daha kötüye gideceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında incir tatlısı görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek büyük sorunların yaşanacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine incir yedirmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz incir yediğini görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir yediğini görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir