AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yedirmek

Kahve falında tatlı yedirmek

Kahve falında tatlı yedirmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine tatlı yedirmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine tatlı yedirmek kısmetin kapanacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, barış ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir