AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye saat almak

Kahve falında sevgiliye saat almak

Kahve falında sevgiliye saat almak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların aşılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye saat almak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye saat almak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden saat almak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı saat takmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında kol saat vermek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü saat görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye saat almak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda altın saat görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir