AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye saat almak

Kahve falında hediye saat almak

Kahve falında hediye saat almak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye saat almak gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hediye kol saati almak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar saati hediye almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hediye saat almak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında birine saat hediye etmek huzur ve kazanç getireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinden saat hediye almak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saat hediye almak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalettir.

Kahve falında saat hediye görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir