AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı saat takmak

Kahve falında pahalı saat takmak

Kahve falında pahalı saat takmak kalp kırmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında pahalı saat takmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Kahve falında pahalı saat takmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı saat görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı saat almak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pahalı kol saati görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı kolye takmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında pahalı ekmek görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında pahalı bir şey görmek maddi olanakların artacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı hediye almak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir