AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birine saat hediye etmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında saat hediye vermek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar saat hediye almak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın saat hediye etmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar saati hediye etmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden saat hediye almak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında altın saat hediye almak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir