AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta yediğini görmek

Kahve falında pasta yediğini görmek

Kahve falında pasta yediğini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, terslik yaşayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulur.

Kahve falında pasta yediğini gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında pasta yediğini görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin pasta yediğini görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaş pasta yedirmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir