AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda küfür etmek

Kahve falında telefonda küfür etmek

Kahve falında telefonda küfür etmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda küfür etmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Kahve falında telefonda küfür etmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında telefonda küfür duymak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret eder.

Kahve falında bağırarak küfür etmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına küfür etmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalettir.

Kahve falında şeytana küfür etmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek geçiminin kolaylaşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin küfür ettiğini görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet eder.

Kahve falında küfür yemek hilekar ve zayıf tanıdığa, çok hatalı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir