AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini gördüyseniz:

  • Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küfür edildiğini duymak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kendine küfür edildiğini görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında babasının küfür ettiğini görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küfür edilmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin küfür ettiğini görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küfür ettiğini görmek şansının da açık olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir