AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa küfür etmek

Kahve falında arkadaşa küfür etmek

Kahve falında arkadaşa küfür etmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa küfür etmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına küfür etmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşa küfür etmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek rahatsızlıkların son bulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işarettir.

Kahve falında telefonda küfür etmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadına küfür etmek insanlarla arasının açılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kendine küfür edildiğini görmek büyük bir projeye girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında çok küfür etmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir