AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi küstürmek

Kahve falında sevgiliyi küstürmek

Kahve falında sevgiliyi küstürmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, her daim bereketli işler yapacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, makbul olmayan işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi küstürmek gördüyseniz:

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle küs olmak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi küstürmek artık rahat bir nefes alacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında küs sevgiliyi görmek hayatın yoluna gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle küs görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir