AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, herkesin önünde olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyi görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek hayır işleri yapacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında eski küs arkadaşını görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek elde bulunan imkânların artacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir