AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşle el ele tutuşmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgili el ele tutuşmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, istediklerini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir