AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kazancın günden güne artacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak anne babanın birbirine düşeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işarettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak iki tarafın da çok sevineceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgili el ele tutuşmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cinsle el ele tutuşmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, manevi olarak hasar alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir