AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle başka birini görmek

Kahve falında sevgilisiyle başka birini görmek

Kahve falında sevgilisiyle başka birini görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle başka birini gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle olduğunu görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir