AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini başka bir erkekle görmek ağız tadının da kaçacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek saygınlığını yitireceğine, yeni kısmetlere nail olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini başka bir erkekle görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini başka biriyle görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir