AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, anne babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir