AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başka biriyle evlendiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka adamla evlenmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka biriyle evlenmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, helal ekmek yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir