AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek de zenginliğe kavuşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir