AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin vurulduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin vurulduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin vurulduğunu görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Kahve falında sevgilinin vurulduğunu görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak dualarının kabul olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin vurulduğunu görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak doyasıya hasret gidereceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusunun vurulduğunu görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından vurulmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir