AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak hedeflere ulaşılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, elin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından takip edilmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kıskanılmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından aranmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından kaçırılmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından kurtarılmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir