AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin vurulduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin vurulduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin vurulduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin vurulduğunu görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin vurulduğunu görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tüfekle vurulmak kazancın arttırılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işarettir.

Kahve falında birinin tüfekle vurulduğunu görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir