AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili tarafından vurulmak

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine yorulur.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak işindeki bereketin de çoğalacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terörist tarafından vurulmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker tarafından vurulduğunu görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, durumunuzun iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında teröristler tarafından vurulmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir