AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevgilisinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevgilisinin parmağında yüzük görmek işlerinin günden güne açılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kalben çok rahat edileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek bereket ve huzur geleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin parmağında yüzük görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüzük parmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaktaki yüzüğü çıkarmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, saygınlığının da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir