AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek komşularla ters düşüleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin parmağında yüzük görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek parmağında yüzük görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak ağız tadının bozulmayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında parmaktaki yüzüğü çıkarmak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalettir.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak sinirlerinin yıpranacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir