AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında sevdiği insanın parmağında yüzük görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek geçim derdinin biteceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir