AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadasının gelinlik giydiğini görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek sonra çıkarmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir