AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yarar sağlamayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, de rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gelinlik giymek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek daima zinde ve genç kalacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz gelinlik görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olarak gelinlik giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir