AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında sevgilinin gelinlik giydiğini görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sorunlarının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının gelinlik giydiğini görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında tekrar gelinlik giymek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı gelinlik giydiğini görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir