Kahve falında arkadasının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında arkadasının gelinlik giydiğini görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, işlerinin çoğalacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Kahve falında arkadasının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Kahve falında arkadasının gelinlik giydiğini görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadasini gelinlikli görmek yeni denemelerde bulunacağına, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet eder.

Kahve falında ablasının gelinlik giydiğini görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşımın gelinlik giydiğini görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek borçların kapanacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert gelinlik giymek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, şansın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun gelinlik giydiğini görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir