AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini kucağına almak

Kahve falında sevgilisini kucağına almak

Kahve falında sevgilisini kucağına almak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, rahat bir işe girileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini kucağına almak gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerinin çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini kucağına almak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini kucağına almak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kucağında olmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir