AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kucağında olmak

Kahve falında sevgilinin kucağında olmak

Kahve falında sevgilinin kucağında olmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin kucağında olmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini kucağına almak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini kucağına almak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kucağına almak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kucağında olmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir