AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kucağında uyumak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, böyle işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kucağında uyuduğunu görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında uyumak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini kucağına almak hayat boyu çok sevileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir