AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini dövmek

Kahve falında sevgilini dövmek

Kahve falında sevgilini dövmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kolaylığa kavuşacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini dövmek gördüyseniz:

  • Hayatınız mutlu bir şekilde değişebilir.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek hastalıklarından kurtulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi dövmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kötü günlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek istenen her şeye sahip olunacağına, fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kafa dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini dövmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir