AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek harcama gücünün artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini dövdüğünü görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin dövmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizi dövmek güç kaybedeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşini dövmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşi dövmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine dövmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eş dövmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir