AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini dövmek

Kahve falında sevgilisini dövmek

Kahve falında sevgilisini dövmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, muradın olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kötü karakterli bir kadına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında eski sevgili dövmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini dövmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini dövmek büyük bir ortaklığa gireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi dövmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir