AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadınla yatmak

Kahve falında başka kadınla yatmak

Kahve falında başka kadınla yatmak işinin en iyisi olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sağlık ve hayır getireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, malını ve parasını sağlama alacağına inanılır.

Kahve falında başka kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında başka bir kadınla yatmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalettir.

Kahve falında başka kadınla yatmak şifa bulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde yatmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında başka adamla yatmak sıkıntı yükleneceğine, yenileneceğine ve can bulacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir erkekle yatmak fikirlerinin can bulacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir evde yatmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında başka bir yatakta yatmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir adamla yatmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir