AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının zayıfladığını görmek

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek çok güzel işlere gireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işarettir.

Kahve falında kızının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, masraflarının azalacağına işarettir.

Kahve falında zayıfladığını görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok zayıflamak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün zayıfladığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir