AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek

Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek

Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çok zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek düzenin bozulacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün zayıfladığını görmek işlerinin kötüye gideceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, çocuklarının fazla olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir