AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seven çocuğu görmek

Kahve falında seni seven çocuğu görmek

Kahve falında seni seven çocuğu görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında seni seven çocuğu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında seni seven çocuğu görmek rahat bir hayat sağlayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni sevmediğini görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında seni seveni görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, duygularını açığa vuracağına delalet eder.

Kahve falında seni sevmeyen birini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında seni seven erkeği görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Kahve falında seni seven birini görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir