AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek kısmetli kapıların açılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, elindekini de bitireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına inanılır.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek ün sahibi olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir