AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek günaha gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, parasının ve malının da artacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seni sevmeyen birini görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işinin ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seni seveni görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında seni seven çocuğu görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seni seven erkeği görmek zor durumlara düşüleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine tabir olunur.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir