AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seven kişiyi görmek

Kahve falında seni seven kişiyi görmek

Kahve falında seni seven kişiyi görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seni seven kişiyi gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek tamamlanmadan kalacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında seni sevmeyen birini görmek evlerindeki huzurun artacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında seni seven erkeği görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin seni sevmediğini görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında seni seven çocuğu görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seni seven bir erkek görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir