AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seven erkeği görmek

Kahve falında seni seven erkeği görmek

Kahve falında seni seven erkeği görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, cebinin para göreceğine, eskisinden de iyi olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında seni seven erkeği gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında seni seven erkeği görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seni seven bir erkek görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni sevmediğini görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında seni sevmeyen birini görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seni seven birini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulur.

Kahve falında seni seveni görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında seni seven çocuğu görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir