AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seven birini görmek

Kahve falında seni seven birini görmek

Kahve falında seni seven birini görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına tabir olunur.

Kahve falında seni seven birini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Kahve falında seni seven çocuğu görmek dertlerin sonlanacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında seni sevmeyen birini görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında seni seven erkeği görmek mirasa, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin seni sevmediğini görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir